Стопкадър ТВ Ринг+Посвещавам европейската титла на моето семейството, и най-вече на малката ми

...
Стопкадър ТВ Ринг+Посвещавам европейската титла на моето семейството, и най-вече на малката ми
Коментари Харесай

Христо Христов от Тирана за Петел: Посвещавам европейската титла на моето семейство

Стопкадър ТВ Ринг+

Посвещавам европейската титла на моето фамилията, и най-много на дребната ми сестричка Анна-Мария. Това съобщи от Тирана за " Петел " новият европейски първенец по повдигане на тежести в категория до 109 кг Христо Христов.

" Бях добре квалифициран, макар травмата, усещах се уверен и нито за момент не съм се съмнявал, че мога да изпусна златото. Грешката в първия опит в изтласкването на 206 кг е напълно моя. Много се ядосах, идваше ми да се самонакажа, да се самонараня. Тази тежест е лека за мен, тласкал съм много повече на тренировки и разумно във втория опит се оправих без проблеми с нея ", добави състезателят на варненския Титан.

" Вече в третия опит, попитах треньора какъв брой би трябвало да подвигна, с цел да съм първенец. Казаха ми, че 211 кг ще ми бъдат достатъчни и ги подвигнах. Като цяло обаче не съм удовлетворен от достиженията си, тъй като мога повече и съм вдигал надалеч повече на тренировки. Може би контузията и това че трябваше да смъквам много килограми, ми се отразиха. Занапред ще обръщам внимание на тежестта си и ще го управлявам, с цел да не се постанова да смъквам с дни килограми преди голямо състезание ", сподели още Христо Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР